Hradec Králové 23.04.2018

IS KARAT vyhrál v soutěži IT projekt roku 2017

Projekt „Implementace globálního IS KARAT“ ve společnosti ČKD Blansko Holding, a. s. se stal vítězem 15. ročníku soutěže IT projekt roku 2017, kterou organizuje Česká asociace manažerů informačních technologií (CACIO) pod záštitou prezidenta České republiky Miloše Zemana a vládního zmocněnce pro informační technologie a digitalizaci Vladimíra Dzurily.

„Vážíme si tohoto prestižního ocenění a máme z něj ve firmě velikou radost. Významný podíl na tomto úspěchu mají pracovníci z ČKD Blansko, kterým tímto děkuji za skvělou práci a taky za to, že tento projekt do soutěže přihlásili“, řekl Branislav Ludva, MBA, místopředseda představenstva KARAT Software a.s. a dodává: „Snažíme se dělat dobrou práci, snažíme se zvyšovat kvalitu našich produktů a služeb. Je to ocenění pro všechny ve firmě a výsledek práce celého našeho týmu, děkujeme“.

Vyhlášení vítězů této prestižní soutěže proběhlo 22. března 2018 v Autoklubu ČR. Společenské akce „CACIO v Gala“ se zúčastnili zástupci zadavatelů i dodavatelů oceněných projektů a hosté z řad politiků a představitelů byznysu.

„Soutěž má za sebou již 15. ročník a organizátoři hodnotí tento ročník za zajímavý zvláště svou různorodostí přihlášených projektů. Odborná porota hodnotí projekty nejen podle pevných kritérií, jako je splnění cílů  dodržení rozsahu projektu, ale oceňuje i jedinečnost implementovaného řešení a zejména přínos celého projektu“, upřesnil předseda CACIO Miroslav Hübner.

Zástupci pořadatelské České asociace manažerů informačních technologií CACIO poděkovali všem účastníkům za odvedenou práci při realizaci jejich projektů a ocenili všechny přihlašovatele projektů. Oceněním pro všechny účastníky bylo získání diplomu a pro vítěze i věcného daru ve formě plakety s malou kopií žezla soutěže.

Více informací na www.cacio.cz/it_projekt_roku

«  zpět